ConceptBetong

INFO

Vad vi erbjuder

Concept betong jobbar inom design och inredningsbetong. Vi jobbar mot designers, arkitekter, företag samt privatpersoner.

Tillsammans med dig som kund jobbar vi fram det ni behöver för ert hem, klient eller företag.

 

Vi erbjuder även möbelsnickeri samt metallarbete, för att kunna skräddarsy en helhetslösning efter era behov.

 

Vi jobbar främst utifrån kundens egna önskemål vad gäller design, men bidrar gärna med idéer och inspiration. Vi tillhandahåller en egen ständigt växande kollektion av diverse möbler, handfat samt mindre inredningsdetaljer.

"Excellence is in the details. Give attention to the details and excellence will come"

-Perry Paxton

"Quality is never an accident; it is always the result of high intention, sincere effort, intelligent direction and skillful execution"

-William A. Foster

Hur vi jobbar

Vi jobbar endast via beställning och för inget eget lager.

Dom flesta jobb börjar med en första kontakt via mejl, telefon eller besök. Nästa steg blir att vi tar fram en ritning över önskat objekt samt en offert. Efter godkännade av kund startar vi sedan jobbet.

 

Dom flesta beställningarna har en ordertid på ca: 4-5 veckor men, kan gå både fortare samt ta lite längre tid beroende på storlek på jobb.

En betongbänkskiva till ett kök brukar generellt ta ca: 3-4 veckor medans mindre bordsskivor och väggpaneler kan vara klara på 1-2 veckor.

 

Vi erbjuder även mot kostnad utmätning av objekt. Såsom bänkskivor och andra installationer som ska byggas in på plats. Samt Leverans och installation.

 

 

Betong&Material

Vi använder oss bara av dom bästa och världsledande produkterna inom betongkemi och betongdesign. Vårt mål är att sälja en produkt som kräver minimalt underhåll och lever upp till våra egna högt ställda krav på kvalitét och tålighet. Vi har valt att importerar in vissa produkter som saknas på den svenska marknaden för att kunna nå den standarden vi eftersträvar.

Vår betong behöver således inget underhåll av er som kund. Alltså ingen vaxning eller inoljning eller dylikt. Allt som krävs är ljummet vatten och en trasa. Och ni har en bänkskiva, ett bord eller handfat som kommer hålla sig fint i många år.

 

Vad gör våran betong speciell?

 

Vi använder oss av en betongmix med hög andel fibrer och andra tillsatser som gör att den lämpar sig perfekt som design och inredningsbetong. Tack vare den höga mängden fibrer kan vi reducera vikten samtidigt som vi inte förlorar nån styrka, dessutom elimineras eventuell sprickbildning nästan totalt.

"Vårat mål är alltid att överträffa era förväntningar"

-Conceptbetong

Samarbetspartners